AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2020 14:41
United-boost: Pogba er tilbage i Manchester

Paul Pogba er i dag vendt tilbage til Manchester Uniteds træningsanlæg efter at have afsluttet sit genoptræningsforløb i Dubai.


Den franske midtbane-stjerne Paul Pogba er midt i en mareridtssæon forårsaget af en ankelskade, hvilket begrunder, at han blot har spillet 520 minutters fodbold siden 2018/19-sæsonen.

Nu begynder der til gengæld igen at være lys at ane.

Det er der, efter Pogba i dag vendte tilbage til Manchester Uniteds træningsanlæg efter et længere individiuelt genoptræningsforløb i Dubai.

Træner Ole Gunnar Solskjær udtalte så sent som i onsdags, at den franske midtbanespiller endnu er et godt stykke fra et comeback.

Dette var dog uden at nævne, at Pogba var et par dage fra at træne med i Manchester igen, så der spekuleres i, om han måske pludselig er kommet foran tidsplanen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED