Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 13:52
United-assistent: Vi har ikke analyseret Liverpool i dybden – det ville skræmme spillerne til døde

Manchester United tager imod Liverpool hjemme på Old Trafford søndag aften, hvor United ønsker at komme tilbage på rette spor, imens Liverpool gerne vil fortsætte deres perfekte stime i Premier League.


Ole Gunnar Solskjærs assisten Mike Phelan har sagt, at Manchester United ikke har studeret Liverpool i dybden forud for rivalopgøret søndag i frygt for, at det ville skræmme United-spillerne til døde.

Mike Phelan sagde samtidig, at United ønsker at fokusere på sig selv i stedet for at fokusere for meget på modstanderen.

- VI har hele holdet tilbage efter landskampene. Nogle spillere er kommet tilbage i bedre humør end andre, fordi de kvalificerede sig, så vi har samlet dem og vist dem et par ting, sagde Mike Phelan ifølge Manchester Evening News.

- Vi har forsøgt ikke at vise dem for meget af Liverpool. Det handler mere om, hvem vi er, for hvis vi går den anden vej, så vil vi skræmme spillerne til døde!

Selvom Manchester United har en del skader med Paul Pogba, David de Gea og Luke Shaw iblandt, så insisterer Phelan på, at de føler, at de har en chance på Old Trafford mod Liverpool.

- Vi er reducerede i spiller, men det vil blive en interessant kamp. Vi har planlagt… vi har lavet nogle ting til træning og vist dem ting.

- Når vi kommer tættere på kampen, vil de få mere information. Som træner nu er det ændret en lille smule. Alt bliver ikke gjort på træningsbanen.

- Analyser og teknologi er kommet ind, så du kan fodre dem med information hele tiden, men du skal være forsigtig med, hvilken information du giver dem.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED