Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-angriber slagtes: "Dit arrogante fjols"

Af Emil Plovgaard
16.09.2022 Kl. 15:20
United-angriberen bør i stedet se indad, lyder det.
Anthony Martial var tidligere på måneden ude med en harsk kritik af den tidligere Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.
 
Den franske angriber mente, at nordmanden brugte ham, selvom han ikke følte sig klar.
 
– I de seneste to sæsoner har jeg regelmæssigt spillet, hvor jeg har været skadet. Det ved folk ikke. Jeg kunne ikke accelerere de første fire måneder efter sæsonen, hvor der havde været Covid-19, sagde Anthony Martial blandt andet til France Football tidligere på måneden.
 
– Men Ole Gunnar Solskjær sagde, at han havde brug for mig, så jeg spillede. I forhold til mit spil bliver det kompliceret, hvis jeg ikke kan accelllere. Og jeg bliver kritiseret, men manageren har ikke tænkt sig at sige noget til medierne. Til sidst ender jeg for alvor med at blive skadet, og da jeg kom tilbage var det slut. Så spillede jeg ikke mere.
 
– Det tog jeg ikke godt imod. Jeg følte uretfærdighed. Man bliver bedt om at ofre sig for holdet, og så bliver man afsat. Efter min mening er det forræderi. Det er det, jeg hader. Jeg kan få skylden, men ikke for at være falsk, lød det videre fra Anthony Martial.
Jordan: "Dit arrogante fjols"
 
Nu kommer der også hård kritik af Anthony Martial efter det ærlige interview. Det er den tidligere Crystal Palace-ejer Simon Jordan, der nu arbejder som ekspert hos talkSPORT, som er ude med riven.
 
– Hvordan kan det være forræderi? Så grundlæggende set – dit arrogante, lille fjols – tilbød din manager dig en chance for at se hans tankegang, og det betragter du som forræderi.
 
Simon Jordan mener, at Martial i stedet bør se indad.
 
– Det er alle andres skyld, men ikke hans. Så var det ikke hans skyld, så var det Mourinhos.
 
– Så var det ikke hans skyld, så var det Ole Gunnar Solskjærs. Jeg formoder, at det også var for varmt i Sevilla, så der var det heller ikke hans skyld.
 
– På hvilket tidspunkt siger nogen "hold kæft" til denne fyr, spørger Simon Jordan.
Annonce