Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 16:24
United-anfører inden topbrag: Vi vil ødelægge Chelseas stime

Chelsea har godt gang i tingene under Thomas Tuchel, men det håber Harry Maguire, at Manchester United kan ændre på


Thomas Tuchel har fået noget nær en drømmestart på tilværelsen som Chelsea-manager med fire sejre og to uafgjorte resultater i sine første seks Premier League-kampe med Chelsea. 

Søndag venter dog den hidtil sværeste test, når Manchester United gæster Stamford Bridge. Og gæsternes anfører tror bestemt på, at The Red Devils kan drille de formstærke værter. 

- De holder deres position rigtig godt, og de bygger godt op og indkasserer få mål. Så det er en god start for dem. Det håber vi at ødelægge, udtaler Harry Maguire ifølge Sky Sports. 

- Det er en fantastisk reaktion (på manager-skiftet, red.). De er en fremragende gruppe af spillere med masser af talent, og med de penge, de brugte i sommer, er det hele begyndt at klikke. Men vi må først og fremmest kigge på os selv. 

- Vi går til kampen fyldt med selvtillid og tro på tingene. Vi vil sørge for at spille op til vores potentiale og få de tre point med hjem, tilføjer midtstopperen.

Chelsea-Manchester United har kickoff kl. 17.30 søndag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED