AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:05:2020 13:09
Ungt blod: Arteta forfremmer to wonderkids til førsteholdet

Mikel Arteta og akademiansvarlig Per Mertersacker har identificeret de næste to talenter, som snart er klar til at slå igennem for Arsenals førstehold.


Mikel Arteta og Pert Mertesacker har besluttet, at Matt Smith og Trae Coyle fremover skal træne med Arsenals førstehold.

Det skriver Daily Mirror denne fredag.

Da Arteta blev udnævnt som ny træner for The Gunners, svor han at gøre brug af klubbens akademispillere og fortsætte Unai Emerys succes med at give talenterne en chance fra start.

I denne sæson har særligt Gabriel Martinelli og Bukayo Saka fået deres store gennembrud for klubben, mens Joe Willock, Eddie Nketiah og Reiss Nelson er blevet brugt sporadisk.

Håbet er, at de to midtbanespillere Smith og Coyle bliver de næste til for alvor at cementere en plads i førsteholdstruppe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED