AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 16:40
Ung forsvarsprofil nærmer sig ny Chelsea-kontrakt

Fikayo Tomori er tæt på at forlænge sin kontrakt med Chelsea.


Chelsea og Fikayo Tomori har i et stykke tid forsøgt at forhandle en ny aftale på plads, og ifølge Goal er forhandlingerne nu så fremskredne, at en kontraktforlængelse snart kan blive en realitet. 

Tomori, der i sidste sæson var udlejet til Derby, har grebet chancen efter David Luiz' afgang, og de flotte præstationer ser nu ud til at sikre ham en ny kontrakt. 

Ifølge Goal vil den nye kontrakt sikre Tomori en gedigen lønforhøjelse, men midtstopperen er ikke den eneste unge spiller, som Chelsea vil forlænge med. 

The Blues satser således på at få forlænget med Reece James, Tammy Abraham og Tino Anjorin, hvilket vil give dem et stærkt fundament til fremtiden. 

Tidligere på året har Mason Mount, Callum Hudson-Odoi, Ruben Loftus-Cheek, Billy Gilmour og Jamie Cumming også forlænget. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED