AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 15:18
Ung Arsenal-målscorer hylder klublegende

Freddie Ljungberg har haft stor betydning for Bukayo Saka, der i går scorede sit første seniormål for Arsenal.


18-årige Bukayo Saka var blandt målscorerne, da Arsenal i går besejrede Eintracht Frankfurt med 3-0 i Europa League. 

Målet var Sakas første af slagsen på Arsenals førstehold, men efter opgøret var han ikke meget for at rose sin egen præstation. Han takkede derimod Arsenals assistenttræner, Freddie Ljungberg, der også har en fortid som spiller og ungdomstræner i klubben: 

- Han har hjulpet mig så meget. Sommetider kan jeg ikke forstå, hvad træneren prøver at sige til mig, men Freddie snakker bedre engelsk, så det hjælper mig, siger Saka ifølge FourFourTwo. 

- Han har selv spillet på dette niveau, og det er afgørende for mig, at han har spillet på den samme position, som jeg gør. Han har spillet en stor rolle i min udvikling. 

- Han har givet mig en masse råd, men det vigtigste råd, han har givet mig, er at forblive ydmyg. Han har trænet mig, siden jeg var 15 år, og han har altid sagt, at jeg skulle være ydmyg og arbejde hårdt. 

Udover målet assisterede Saka også i opgøret. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED