AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 09:59
Undgå nederlag: Liverpool er tæt på at blive medlem af eksklusiv klub

Liverpool kan blive en del af en eksklusiv klub bestående af ganske få hold, hvis man undgår nederlag til Crystal Palace på lørdag.


The Reds er ubesejret i 29 Premier League-kampe i streg, da klubbens seneste nederlag i ligaen fandt sted til Manchester City den 3. januar 2019.

Undgår man at tabe til Crystal Palace i den kommende spillerunde, så vil klubben blive den blot femte hold i Premier League-historien til at spille 30 kampe i streg uden nederlag.

Manchester City gjorde det samme mellem april 2017 og januar 2018, inden Liverpool endenlig slog på 4-3 på Anfield.

To forskellige Arsenal-mandskaber har også præsteret det.  Først mellem december 2001 og oktober 2002, men mest famøst med The Invincibles-sæsonen i 2003/04, hvor man som bekendt gik en hel sæson uden nederlag.

Sidst, men ikke mindst, så var Chelsea også inde i en vanvittig stime, da José Mourinho førte klubben til 40 kampe uden nederlag mellem oktober 2004 og oktober 2005.

Det er selvfølgelig en ære og et kæmpe skulderklap for Liverpool at kunne blive medlem af selv samme eksklusive klub, men det kan også være mere end bare dét.

Samtlige hold, som har formået at gå ubesejret i 30 kampe i træk, har nemlig efterfølgende vundet mesterskabet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED