Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 14:50
Umulig at træne: Spurs sætter fast mand til salg igen

Football Insider skriver, at Tottenham har opgivet Serge Aurier og sætter ham til salg.


Serge Aurier har egentlig været fast starter for Tottenham i denne sæson, når han ikke var skadet, men det redder ham ikke fra en tur på transferlisten. Det erfarer Football Insider.

Den 28-årige højreback nærmer sig sin kontrakts sidste 12 måneder, og da Spurs ikke ønsker at forlænge, er sommeren det bedste tidspunkt at sælge ivorianeren på, hvis klubben vil have mest valuta for pengene.

Aurier har 19 optrædener for The Lilywhites i denne sæson og står noteret for to scoringer og en assist, men selvom Jose Mourinho har startet ham relativt fast, skulle portugiseren ikke være synderligt imponeret.

Football Insider skriver, at portugiseren og dennes trænerstab anser Aurier for at være "umulig at træne".  Et af Auriers kendetegn er desværre hans fortsat mange defensive fejl og svingende positioneringsevne.

Måske derfor er det heller ikke første gang, Tottenham har forsøgt at sælge ham. Sidste sommer havde Daniel Levy angiveligt indgået en aftale med Spartak Moskva, men Aurier valgte selv at afvise skiftet, da en tur til russisk fodbold ikke appellerede til ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED