AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2020 19:46
Uimponeret Mourinho: Spurs er klar til at sælge argentiner til sommer

Juan Foyth vil blive vist mod Tottenham-udgangen til sommer, skriver Football Insider.


Tottenham ventes at sælge 22-årige Juan Foyth til sommer, hvilket angiveligt passer den argentinske forsvarer ganske godt.

Det skriver Football Insider onsdag aften.

Foyth har kun spillet én Premier League-kamp denne sæson, men fik ikke tilladelse til at forlade klubben midtvejs i sæsonen i januar.

Han ventes dog at presse på for at få lov til at fortsætte karrieren for en anden klub til sommer, og Tottenham er tilbøjelige til at opfylde hans ønske.

Mourinho skulle ikke være synderligt imponeret over forsvareren, som har lavet flere store fejl, når han har fået spilletid denne sæson.

Portugiseren vil i stedet hellere satse på en spiller som Japhet Tanganga og de etablerede stjerner såsom Alderweireld og Sanchez.

Flere engelske medier skriver dog, at Mourinho gerne vil forstærke forsvaret til sommer, men man har åbenbart vurderet, at Foyth ikke har niveauet til at blive fast mand.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED