AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 12:27
Uhørt: Real præsident vil kun betale tilbudspris for Pogba

Spanske Mundo Deportivo bringer i dag en interessant historie om transfersagaen om Paul Pogba.


Mundo Deportivo er et spansk medie, der altid er gode for en historie eller to, hvilket også er tilfældet i dag, hvor deres største historie drejer sig om Paul Pogba.

Journalisten fokuserer på Florentino Perez’ synspunkt i forhold til Paul Pogba, da Real-præsidenten eftersigende ikke er lige så stor fan af franskmanden, som Zidane er.

Avisen skriver, at Perez ikke ønsker at betale mere end €50 mio. for franskmanden, selvom Manchester Uniteds pris lyder på €150 mio.

I løbet af den længste transfersaga i lang tid har Real Madrid forsøgt sig med forskellige taktikker, hvor de blandt andet har tilbudt Vinicius Junior som en del af handlen.

Det er imidlertid ikke lykkedes dem at overbevise Woodward & Co., hvorfor sagaen ikke just fylder overskrifterne lige så meget som i sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED