AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:04:2020 19:48
Uheldigt navn i disse tider: PL-klub vil betale 375 mio. for "Corona"

Det er ikke smitten, Everton er parate til at betale for.


Vi befinder os midt i en kristen højtid og den værste globale sundhedskrise i mands minde. Måske derfor kunne et transferrygte om 27-årige Jesus Corona næsten ikke være mere aktuelt.

For den alsidige mexicanske FC Porto-profil skulle være et transfermål for Everton, skriver portugisiske A Bola.

Fra et marketingsmæssigt synspunkt ville signingen af Jesus Corona måske ikke være god for The Toffees lige nu, men fra et fodboldmæssigt perspektiv giver det god mening.

Han kan spille kant, men fungerer også som både højre- og venstreback, og så er han blandt de mest assisterende spillere i europæisk fodbold denne sæson.

Hele 17 assists kan du lægge til de to mål, han selv har scoret, og det er derfor, Everton nu angiveligt banker på døren.

Det er også derfor, FC Porto kræver op mod €50 millioner - eller 375 millioner kroner - for den mexicanske landsholdsspiller. Som udgangspunkt; for den portugisiske storklub er hårdt presset finansielt og er angiveligt tvunget til at sælge spillere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED