Ugens danskertjek: Er det mon snart tid til en landsholdsudtagelse?

Af Morten Bruun Jørgensen
03.09.2018 Kl. 11:51
Her på PLBOLD er vi glade for, at der er så mange danskere i Premier League, og dem følger vi ekstra tæt. Her er denne uges danskertjek.

Pierre-Emile Højbjerg (Southampton)

Han fik i den grad taget revanche efter sidste runde, hvor han fik rødt kort. Karantænen blev udstået i midtugens pokalkamp, og han var med fra start igen i udekampen mod Crystal Palace. Han leverede en storslået kamp og i overtiden fik han sågar også scoret til 0-2.

Andreas Christensen (Chelsea)

Endnu engang ingen spilletid til danskeren, og Chelsea vandt og holdt nullet.

Kasper Schmeichel (Leicester)

Hev et par fine redninger ud af ærmet mod Liverpool, men han var reelt chanceløs ved de to mål, som the Reds fik scoret i kampen, der endte med et nederlag til Leicester.

Christian Eriksen (Tottenham)

Fuld spilletid til kreatøren i udebanenederlaget mod Watford. Han var dog ikke i stand til at bryde et stærkt Watford-forsvar ned, og Tottenham led derfor sæsonens første pointtab.

Anders Lindegaard (Burnley)

Målmanden var end ikke at finde på bænken mod sin gamle klub, Manchester United.

Jannik Vestergaard (Southampton)

Der var fuld spilletid til den danske midterforsvarer i sejren mod Crystal Palace, hvor han holdt blandt andre Christian Benteke fra fadet. Han fik et gult kort sent i anden halvleg, men leverede en god kamp.

Kenneth Zohore (Cardiff)

Startede på bænken i hjemmekampen mod Arsenal, og han blev først skiftet ind seks minutter før tid, hvor han ikke kunne nå at gøre en forskel for den walisiske klub.

Mathias “Zanka” Jørgensen (Huddersfield)

Var med i hele kampen mod Everton, hvor det blev til en pointdeling. Han burde dog have været med til at forhindre Evertons mål, da han dukkede sig ved et indlæg fra Lucas Digne, som Dominic Calvert-Lewin headede i kassen.

Jonas Lössl (Huddersfield)

Han leverede et par gode redninger mod Everton, men han fik kun fingrene på det udlignende mål, som han muligvis burde have gjort mere ved.

Philip Billing (Huddersfield)

Fuld spilletid for fjerde kamp i træk for den 22-årige dansker, og han leverede en strålende kamp mod Everton, hvor han sågar fik scoret på et hovedstød i første halvleg. Fortsætter han den stil, bør han være inde i overvejelser hos den danske landstræner.