Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2021 14:49
Ugens anbefaling: Fire timers fantastisk fortælling om Premier Leagues historie

I denne udgave af 'Ugens anbefaling' skal vi en tur til DR, der netop har udgivet en serie om Premier League.


Vekommen til et nyt tiltag på PLBOLD.

Her i 'Ugens anbefaling' kommer vi med vores bud på serier, dokumentar, film, bøger, podcasts, spil eller noget helt andet, som vi vil anbefale Jer at bruge tiden på.

Vi vil så vidt muligt at holde os inden for engelsk fodbold, men af og til vil der komme anbefalinger, som er uden for Premier League. Det kan være helt nye udgivelser, men det kan også være ældre.

I denne uges anbefaling skal vi en tur på DR med dokumentarserien: 'Fodboldfeber - Historien om Premier League'.

Premier League blev etableret i 1992/93-sæsonen, som blev navnet for den bedste fodboldrække i England. 

Som titlen afslører, så kommer man i denne serie ind på historien om Premier League, hvor tidligere Premier League-spillere - heriblandt Peter Schmeichel - samt journalister, fans og andre personer i fodboldverden fortæller om de vigtigste og afgørende øjeblikke, som har gjort Premier League til det den er i dag - nemlig verdens største fodboldliga. 

Manchester United er den klub, der har vundet flest Premier League-mesterskaber, og der er også en del fokus på De Røde Djævle, men der er også andre interessante emner. 

Det gælder udviklingen af mediernes fokus på ligaen samt nogle spilleres problemer uden for banen, som inkluderer stoffer, alkohol og ludomani.

Serien er opdelt i fire afsnit, som hver især varer i en lille times tid - se dokumentaren her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE