AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 20:12
UEFA-undersøgelse: Manchester City står til Champions League-karantæne

Manchester City står til at få karantæne fra Champions League. Det skriver The New York Times.


To år i træk har Manchester City nu vundet Premier League under Pep Guardiola, og den spanske manager har også vundet EFL Cup to gange med Manchester City.

På lørdag kan han løfte FA Cup-trofæet, hvis de vinder over Watford i finalen, men det er ikke den pokal, som Manchester City virkelig hungrer efter.

Det er nemlig pokalen med de store ører - Champions League.

Deres jagt på dette trofæ kan få et stort knæk. The New York Times beretter nemlig i dag, at Manchester City kan ende med at få tildelt en karantæne i Champione League.

Manchester City er blevet beskyldt for at omgå FFP-reglerne igennem sponsorater fra virksomheder i Abu Dhabi samt at oprette en investeringsfond med det formål at købe anparter i fodboldspillere for at lave overskud. En undersøgelse, som er indledt af engelske sportsmyndigheder, UEFA og de personer, der organiserer Champions League, har stået på over flere måneder.

The New York Times beretter, at en gruppe fra UEFAs økonomiske kontrolbestyrelse mødtes i Nyon for et par uger siden for at afslutte deres undersøgelse, og det tyder på, at det bliver dårligt nyt for Manchester City.

Ifølge The New York Times står Manchester City til minimum et års karantæne fra Champions League.

Det vides dog ikke, om karantæne vil komme til at træde i kraft næste sæson eller i 2020/21-sæsonen, hvis de ender med at bliver straffet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED