AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 13:15
UEFA overvejer at afholde Champions League-finale i USA

Der er seriøse samtaler i gang hos UEFA om at spille en Champions League-finale i New York.


Lissabon, Berlin, Milano, Cardiff og Kiev.

Her er de seneste fem Champions League-finaler blevet afholdt, og en finale har aldrig været spillet uden for Europa, men det kan der muligvis blevet lavet om på inden for de kommende år.

Fodbold er inde i en rivende udvikling kommercielt set, og for ganske nylig er det den spanske liga, som har indgået en aftale om at spille én kamp i USA. Men snart kan det også blive årets største kamp i klubsammenhæng, som spilles uden for Europas grænser.

Således overvejer UEFA netop nu at spille en Champions League-finale i New York. Det kan Jaumes Roures, der er administrerende direktør for det spanske TV-selskab, Mediapro, fortælle.

- Samtaler om muligheden for at afholde en Champions League-finale i New York City er i gang, fortæller han til det spanske radioprogram, El Mati.

Det er allerede fastlagt at denne sæsons finale skal spilles i Madrid på Wanda Metropolitano, mens finalen i 2020 skal spilles i Istanbul på Atatürk Stadium. Dermed er New York først i spil til finalen i 2021.

Det forventes, at det bliver annonceret i juni næste år, hvor Champions League-finalen i 2021 skal afholdes. Dog skal værtsbyerne allerede have indsendt deres bud i slutningen af oktober.

I dette års udgave af Champions League er Manchester City den største favorit hos bookmakerne til at løbe med titlen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED