Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2021 18:41
UEFA med udmelding: Vi kunne ikke have vist mere respekt

UEFA mener ikke, at de kunne have gjort meget anderledes ved afviklingen af kampen mellem Danmark og Finland.


UEFA har fået massiv kritik for deres håndtering af afviklen af kampen mellem Danmark og Finland efter hændelsen med Christian Eriksen.

Efter kampen udtalte Kasper Hjulmand, at flere af spillerne ikke kunne spille kampen, mens andre ville gøre et forsøg - inklusiv Simon Kjær, som måtte lade sig udskifte.

Derudover fortalte den danske landstræner, at de havde to valg. Enten kunne de færdiggøre kampen om aftenen eller klokken 12.00 søndag middag - og de besluttede sig for at vælge den mindst dårlige mulighed og spillede kampen færdig.

Kasper Schmeichel og Martin Braithwaite kritiserede UEFA på dagens pressemøde, hvor de fortalte, at de aldrig skulle være i en situation som denne, men ifølge UEFA mener de, at de behandlede situationen med den ypperste respekt.

- UEFA er sikre på, at vi behandlede hændelsen med den ypperste respekt for den følsomme situation og for spillerne. Det blev kun besluttet at genstarte kampen, efter de to hold anmodede om at afslutte kampen samme aften, siger UEFA i en udtalelse til Reuters ifølge bold.dk.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE