AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2020 15:25
UEFA er i bødehumør: Liverpool, City, Spurs, Wolves og United straffes

UEFA har uddelt bøder til alle fem engelske klubber som følge af overtrædelser, som fandt sted i de sidste kampe inden suspenderingen af europæisk fodbold.


Man skal passe på, når man leger med fyrværkeri, for ellers kommer det europæiske fodboldforbund UEFA efter dig og udskriver en bøde.

Det har Liverpool måttet erfare, da klubben nu skal betale en bøde for, at tilhængere affyrede skyts inden returkampen på Anfield mod Atletico Madrid.

Manchester City har ligeledes fået en bøde, da klubben åbenbart brød en regel omkring spillernes påklædning i sejren over Real Madrid, men særligt Tottenham og Manchester United bliver hårdt ramt på bødekassen.

Manchester United har fået en bøde på omkring £10.000 for at blokere de offentlige korridorer på stadion under sejren over Club Brügge, mens Tottenham har fået en bøde på £17.000 for at fløjte hjemmenederlaget til RB Leipzig for sent i gang.

Wolves er ligeledes blevet fundet skyldige i at have forårsaget en forsinkelse i startfløjt i kampen mod Espanyol, og UEFA har derfor kvitteret med en bøde på knap £9.000.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED