AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2019 23:09
Udsat for racisme: Sterling sender smukt brev til ung fan

Raheem Sterling har sendt et smuk brev til en ung fan, som også har været offer for racistisk chikane.


Racistiske tilråb mod fodboldspillere er stadig et problem i moderne fodbold, og en af de spillere, der har mærket det på egen krop, er Raheem Sterling.

Manchester City-profilen er for nylig blevet gjort opmærksom på, at den unge Ethan Ross også har været offer for racistiske tilråb, og det fik Raheem Sterling til at reagere.

Han har nemlig skrevet et brev til Ethan med følgende tekst:

- Kære Ethan. Jeg er for nylig blevet fortalt af din elskede Nanna Sue om din svære tid omkring racistisk chikane. Husk du skal være stolt over den du er, og de skal ikke tage modet fra dig. Du er stærk og meget modig, og Nanna Sue er meget stolt af dig. Du skal blive ved med at være dig selv, knægt. Husk det ikke altid gør livet nemt at ytre sig, men det nemme valg har aldrig ændret noget. Kærlig hilsen, Raheem Sterling.

Derudover har Ethan også fået tilsendt et autografkort af Raheem Sterling.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED