Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2020 09:58
Udlejet Liverpool-spiller bænket: Han var ikke tilfreds

Efter udlejningen til Union Berlin har Loris Karius kun siddet på bænken, og det er han forståeligt nok ikke tilfreds med.


Loris Karius’ Liverpool-karriere er sandsynligvis forbi, og derfor blev den tyske målmand i sommerens transfervindue også udlejet til Union Berlin, men her har han ikke fået en god start.

I de første to kampe siden skiftet til Union Berlin har han siddet på bænken for Bundesliga-klubben, og det er ikke en situation, som målmanden er tilfreds med. Sådan siger klubbens træner.

- Selvfølgelig var han forhåbentlig ikke tilfreds. Det ville være forkert, hvis han bare accepterede det. Han skal vise det med sine præstationer, og så må vi se, hvordan det går, fortæller Urs Fischer til Sky Sports.

Både mod Mainz og Schalke har det været 33-årige Andreas Luthe, som har vogtet målet for Union Berlin, der også har den danske målmand Jakob Busk på kontrakt.

Loris Karius har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2022.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED