AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 13:37
Udlejet Chelsea-spiller drømmer om at vende tilbage og blive mester

Brasilianske Kenedy har en drøm om at vende tilbage til Chelsea efter denne sæson og blive mester med the Blues.


Det er blot blevet til 27 kampe gennem tre år for Kenedy i Chelsea. Den 22-årige midtbanespiller har dog ingenlunde aflivet drømmen om at slå til for alvor i den engelske storklub.

I øjeblikket er han for anden gang udlejet til Newcastle, og han vil bruge opholdet i klubben til at overbevise Chelsea om, at han er værd at satse på i fremtiden.

- Det er ikke sådan, at jeg ikke fik succes i Chelsea. Jeg ankom som 19-årig – meget ung. Det var godt at blive udlejet for at få mere spilletid. Bedre end at blive i Chelsea og ikke spille. Jeg håber, at jeg i år kan få en god sæson i Newcastle og komme tilbage til Chelsea og fortsætte. Jeg har en drøm om at vende tilbage og blive mester med klubben, siger han til UOL Esporte.

Indtil videre har Kenedy ikke fået en god sæsonstart i Newcastle. Han har blandt andet misbrugt et straffespark mod Cardiff, der kunne have sikret the Magpies tre point.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED