Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:10:2021 09:12
Udlejet Arsenal-spiller slår fast: Jeg vil ikke tilbage

Arsenal-spilleren faldt så småt længere om bag køen hos The Gunners, og derfor blev han i sommer lejet ud til sin yndlingsklub.


Den Arsenal-ejede Hector Bellerin fortæller, at han ingen intentioner har om at vende tilbage til The Gunners, når hans ophold hos Real Betis slutter efter sæsonen.
 
I stedet vil han blive i Sevilla-klubben, som han har støttet, siden han var barn, skriver El Desmarque.
 
Bellerin fik mindre og mindre indflydelse hos Arsenal, hvor der også blev hentet en ny back ind i form af japanske Takehiro Tomiyasu i sommerens løb.
 
- Jeg ved ikke, hvordan mine fremtidsplaner er, men jeg har altid sagt, at hvis jeg ikke kunne se mig selv her i næste sæson, så var jeg aldrig kommet, siger Bellerin i et interview med El Desmarque.
 
- Der er mange ting, som skal besluttes, men jeg vil gerne nyde den sæson, hvor jeg er her. Og det, der skal ske, vil ske, fortsætter han lettere kryptisk.
 
Bellerin har et år tilbage af sin kontrakt med Arsenal efter lejeopholdet i Betis, så The Gunners skal sandsynligvis forsøge at få penge for ham i sommeren 2022.
 
Pengene betyder ikke det store for Bellerin, der har taget imod en massiv lønnedgang i bytte for mere spilletid.
 
- Det er klart, at penge betyder noget i form af, at det er vores job.
 
- Men i fodbold er det, som om, at kærligheden til sporten og klubberne, er gået tabt. Og når man, som jeg har haft den følelse som barn, så er der ting, der kommer foran penge.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE