AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2020 09:51
Udklækker ny plan: Liverpool tilbyder penge og spiller i bytte for Koulibaly

Liverpool er beredte til at tilbyde penge såvel som en spiller for at lande Kalidou Koulibaly.


Napoli skulle for første gang i flere år være åbne for at sælge Kalidou Koulibaly, men selvom prisen skulle være mere menneskelig en tidligere, så er den 28-årige senegaleser stadig en dyr herre.

Derfor har Liverpool ifølge Napoli Magazine lagt en transferplan, som ikke kun involverer penge. I stedet skulle The Reds være villige til at tilbyde Divock Origi samt £52 millioner for stjerneforsvareren.

Koulibaly fortsætter med at blive kædet heftigt sammen med Liverpool, selvom man kan diskutere, hvorvidt klubben har brug for Napoli-profilen, når man har spillere som Joe Gomez og Joel Matip.

Samtidigt skulle Liverpool være varsomme med at spendere store summer på transfermarkedet, fordi den finansielle situation er usikker på grund af coronakrisen.

Det er måske årsagen til, at Liverpool efter sigende forsøger at sænke salgsprisen ved at inkludere en spiller som Origi, der trods sin kultstatus på Anfield næppe går en sæson med fast spilletid i møde.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED