AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 11:57
Udelukker ikke køb: Manchester United er blevet tilbudt superstjerne

The Transfer Window Podcast erfarer, at The Red Devils er blevet tilbudt at købe Antoine Griezmann.


I den spanske presse har der været en del tovtrækkeri om, hvorvidt Antoine Griezmann var sat til salg eller ej. Først var han, så var han ikke.

Men den 29-årige angriber er sat til salg, selvom FC Barcelona angiveligt går stille med dørene med det. For lige nu skulle de spanske mestre diskret tilbyde ham til blandt andre Manchester United.  Det erfarer The Transfer Window Podcast.

- Der er tre grunde til, at de ønsker at sælge; Hans præstationer har ikke matchet niveauet, man havde regnet med, og han er ikke nogen god indflydelse i omklædningsrummet, hvor han angiveligt er meget egoistisk, siger journalisten Ian McGarry.

- For det tredje, så er Barcelona i finansielle problemer. De har en kæmpe gæld, enorme lønomkostninger og lider under de seneste års dårlige rekruttering af spillere.

Derfor ønsker de spanske mestre altså allerede den 29-årige franskmand solgt, selvom det endnu ikke er et år siden, at de købte ham for €120 millioner.

Lige nu tør hverken Ian McGarry eller Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast spekulere i, hvad FC Barcelona forlanger for Griezmann.

Coronakrisen rammer også fodboldindustrien og vil formentligt påvirke transferpriserne, når det næste transfervindue engang åbner.

Men Manchester United, der blev afvist af Griezmann for to sæsoner siden, vil ikke afvise at købe franskmanden.

- United er klar over, at FC Barcelona ønsker at sælge Griezmann, og de har informeret den spanske storklub om, at de gerne vil holdes opdateret omkring situationen, da Manchester United gerne vil signe endnu en stjerne til sin offensive trio, siger McGarry.

- Men de er varsomme med ikke at lave samme fejl, som de lavede med Alexis Sanchez, hvor man betalte alt for meget for en spiller, som ikke lever op til sit potentiale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED