Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ude i kulden: Stort skifte under opsejling for Højbjerg?

Af Emil Plovgaard
30.09.2023 Kl. 09:57
Pierre-Emile Højbjerg kan skifte til en anden Premier League-klub.

28-årige Pierre-Emile Højbjerg er røget ud i kulden hos Tottenham, og derfor kan han søge en udvej til januar, har det tidligere lydt.

Juventus er for nylig blevet meldt interesseret, og nu skriver Corriere dello Sport, at Manchester United fortsat er interesseret, som det også lød i løbet af sommerens transfervindue.

 

 

Manchester United råder over et væld af midtbanespillere, og det kan derfor afhænge af, hvorvidt klubben får skilt sig af med noget af dødvandet.

Spurs vil forsøge at sikre sig omkring 225 millioner kroner for danskeren.

Højbjerg skiftede til Tottenham i sommeren 2020, efter i flere sæsoner at have vist sit værd hos Southampton i Premier League, og han har hidtil spillet en vigtig rolle for klubben.

I seneste sæson blev det til 44 kampe, 4.000 minutter og 12 oplæg, men tingenes tilstand har ændret sig i løbet af de seneste måneder, og han er ikke længere en vigtig del af klubbens planer, efter at Ange Postecoglou er kommet til som manager.

Højbjerg er godt nok blevet benyttet i fem Premier League-kampe, men sammenlagt er det altså kun blevet til 78 minutters fodbold.

Danskeren har kontrakt med Spurs frem til sommeren 2025.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Hvad laver du, Højlund? "Det er jo kriminelt"

2. BREAKING: Manchester United tager Antony til nåde

3. – Harry Kane vender retur til Premier League

4– Onana er en af verdens bedste målmænd

5. Napoli-stjerne truer med sagsanlæg: PL-storklub øjner en chance

Annonce