AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 10:20
Ud med Emery: Arsenal har brug for en som Gerrard

Den tidligere Arsenal-spiller Emmanuel Petit mener, at the Gunners bør tage afsked med Unai Emery og ansætte en manager som Steven Gerrard.


Arsenal-ledelsen var for nyligt ude og bakke Unai Emery op, men det har ikke sat en stopper for spekulationerne om, hvorvidt den tidligere Sevilla-træner kan blive fyret i løbet af sæsonen. 

Resultaterne har nemlig ikke været tilfredsstillende, og ifølge Arsenals tidligere midtbanespiller Emmanuel Petit vil the Gunners gøre klogt i at fyre spanieren: 

- Det er tid til at tage afsked med Unai Emery. Resultaterne er ikke gode nok, og jeg kan ikke længere genkende klubben, udtaler Petit til Paddy Power. 

- Mange af spillerne ser allerede ud til at have opgivet Emery, så det er tid til, at han forlader klubben. 

På rygtebørsen er Arsenal allerede blevet kædet sammen med flere store trænernavne, men ifølge Petit kan en tidligere Liverpool-profil være svaret på the Gunners' problemer: 

- Klubben har brug for en stor leder. En, der kan bringe passionen tilbage og fylde holdet med energi og vindermentalitet. De har brug for en som Steven Gerrard. 

Udover Gerrard mener Petit også, at Arsenal med fordel kan kigge mod en af deres tidligere profiler såsom Patrick Vieira eller Freddie Ljungberg, mens han også nævner Carlo Ancelotti som et godt bud. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED