AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 13:51
Ud med Alonso: The Athletic løfter sløret for Chelseas tre transfermål

Simon Johnson skriver, at en ny venstreback er af høj prioritet for The Blues.


Dette bliver angiveligt ugen, hvor Den Internationale Sportsdomstol kommer med en dom i Chelseas transferkarantæne-appelsag.

Men uanset om The Blues kan signe spillere fra januar eller først til sommer, så skulle en ny venstreback stå øverst på listen. Det skriver Simon Johnson for The Athletic.

The Blues har angiveligt masser penge til rådighed efter en sommer uden signings, og som det tidligere er blevet nævnt i den engelske presse, så er Ben Chilwell det absolutte førstevalg til backpositionen.

Den snart 23-årige Leicester-stjerne er måske den bedste venstreback i Premier League lige nu, og selvom Leicester angiveligt ikke ønsker at sælge til januar, varer den indstilling næppe ved for evigt.

Erfaringen har i hvert fald vist, at The Foxes var beredte til at tage afsked med Riyad Mahrez, Harry Maguire og N'Golo Kante, hvis prisen var rigtig.

Men viser det sig helt umuligt at hente Chilwell, har man José Gaya fra Champions League-modstanderne Valencia som alternativ.

Den 24-årige venstreback har en massiv frikøbsklausul på næsten £90 millioner, men det er langt fra ensbetydende med, at han også bliver solgt til den pris.

Sidst, men ikke mindst, skulle Nice-stjernen Youcef Atal også være på blokken.  Han opererer typisk på højrebacken, men særligt offensivt har han vist, at han uden problemer kan begå sig på flere positioner - heriblandt venstre wing.

Skulle The Blues ende med at signe én af førnævnte muligheder, er det endnu usikkert, hvem det bliver på bekostning af.

The Athletic skriver, at det er usikkert, hvorvidt Emerson Palmieri og Marcos Alonso har en langsigtet fremtid på Stamford Bridge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED