Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2020 16:35
Ud af ingenting: United forhandler med Cavani og Real Madrid-spiller

Respekterede Gianluca Di Marzio skriver, at Manchester United lige nu forhandler med Edinson Cavani samt Luka Jovic.


Vi havde ikke ligefrem set den komme, men den velansete italienske journalist Gianluca Di Marzio fra Sky Italia skriver tirsdag eftermiddag, at Manchester United er i forhandlinger med både Edinson Cavani og Luka Jovic fra Real Madrid om potentielle lejeaftaler.

Det undrer lidt, for selvom Ole Gunnar Solskjær skulle have efterspurgt en angriber i dette transfervindue, har alt hidtil indikeret, at nordmanden og klubben prioriterede en højre winger, en venstreback og potentielt en midterforsvarer højere end en ny 9'er.

Men Di Marzio skriver, at The Red Devils er på udkig efter en ny angriber, og Cavani og Jovic er begge gode bud, som er tilgængelige på transfermarkedet. Cavani havde kontraktudløb med Paris Saint-Germain tidligere på sommeren og kan skifte til Old Trafford på en fri transfer, selvom han uden tvivl vil forlange en massiv løn.

Jovic får absolut ingen spilletid i Real Madrid, og spansk presse har så sent som denne tirsdag lagt op til, at Real Madrid forsøger at udleje den serbiske angriber.  Selvom United angiveligt forhandler med begge parter, er der nok næppe nogen grund til at tro, begge skulle komme til klubben.

Er der hold i historien, er det nok snarere et spørgsmål om, at Manchester United forsøger at vurdere, om der er grobund for en aftale med den ene af de to angribere.

Opdatering: Spanske Diario AS melder nu også, at Manchester United er i kontakt med i hvert fald Edinson Cavani.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED