Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 12:18
Ubekymret Lampard: Pulisic har brug for tid

Chelsea-manager Frank Lampard har fortsat tiltro til sommerindkøbet Christian Pulisic og afviser, at amerikaneren skal udlejes til januar.


Chelsea brugte henover sommeren £58m på Dortmund-spilleren Christian Pulisic og i pre-season viste amerikaneren flere gange prøver på sit talent. I Premier League har spilletiden dog været begrænset for den unge kantspiller, der i stedet har kunne se til, mens manager Frank Lampard har brugt unge engelske spillere.

Christian Pulisic har således kun fået to kampe med fuld spilletid - mod henholdsvis Sheffield United og Grimsby. Grundet den manglende spilletid har de engelske medier spekuleret i, om Chelsea overvejer at udleje Christian Pulisic, når transfervinduet åbner til januar.

- Nej det er ikke planen. Christian kom til klubben forud for denne sæson i en stor handel. Det lægger vi ikke skjul på, men vi skal også huske, at han kun er 21 år gammel. Jeg har flere gange sagt, at jeg har en konkurrencedygtig trup, som gør det svært for mig at vælge til kampene, siger den engelske manager på et pressemøde forud for weekendens kamp og fortsætter:

- Omvendt må jeg også sige, at når vi går ud og vinder flere kampe i træk, så giver jeg genvalg til spillerne. Men vi har stadig stor tiltro til Christian Pulisic. Han er ung og vi beskytter ham. Derudover har han også brug for tid. Han skal vænne sig til sine nye holdkammerater og måden vi spiller på, men vi har stadig stor tiltro til ham, slutter Frank Lampard.

Chelsea skal lørdag eftermiddag op imod Newcastle hjemme på Stamford Bridge med kampstart klokken 16:00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED