Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

U-vending: United-spiller kan foretage landsholdsskifte

Af Kasper Leif Pedersen
18.02.2023 Kl. 10:36
Manchester United-angriberen kan skifte landshold.

Alejandro Garnacho har spillet fem gange for Argentinas U-20 landshold.

Dog er han kommet i vildrede, da han kan skifte fortsat kan skifte landshold. Det beretter Mirror.

For den unge Manchester United-kant, der er født i Madrid, har boet hele sit liv i Spanien og har spillet tre gange for Spaniens U18-landshold, som han gjorde, inden han tog imod et tilbud om at blive en del af Argentinas U20-landshold, er også berettiget til at spille for Spaniens landshold.

For United-stjernen blev inviteret med til Argentinas seniorhold for næsten et år siden, hvor han ikke spillede i nogen af deres kampe i landskampspausen, der betyder, at han stadig kan spille for Spanien.

Og ifølge det britiske medie, så er de tidligere verdens- og europamestre ved at lægge planer for endnu et forsøg på at overtale den 18-årige spiller til at slutte sig til dem med et løfte om øjeblikkelige landskampe.

18-årige Garnacho har dobbelt statsborgerskab med en argentinsk mor og en spansk far.

Efter at Erik ten Hag hurtigt havde fundet plads i De Røde Djævles førsteholdstrup til Garnacho, så troede han heraf, at han havde en chance for at være med til VM i Qatar i november.
 
Disse forhåbninger blev også forstærket, da Argentina led to sene udtagelser på grund af skader inden turneringen, men landstræner, Lionel Scaloni, valgte Thiago Almada fra Atlanta United frem for Garnacho.
 
Det efterlod Manchester United-talentet skuffet, hvor han heraf startede en samtale med Spaniens landshold, som gav håb om, at de stadig kunne overtale ham til at vende tilbage til deres hold.
 
Spaniens landstræner, Luis Enrique, menes ydermere at være imponeret over Garnachos udvikling, hvor han så ham på Camp Nou i midtugen, da Garnacho kom ind som indskifter i Europa League-opgøret mod Barcelona.

Spanien har to EM 2024-kvalifikationskampe i slutningen af marts, hvor det heraf menes, at Enrique ville være klar til at give Garnacho en debut på seniorniveau, hvis han skiftede til sit fødeland.

LÆS OGSÅ: Hvem skal overtage Glazer-familien? Britisk milliardær bød også på United

Annonce