Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2021 19:15
Tysk transferekspert: Wolves ville hente Bayern-stjerne - men han valgte Ligue 1

Wolverhampton forsøgte at hente Jerome Boateng denne sommer, men den erfarne tysker valgte Lyon.


Den erfarne tyske midterforsvarer Jerome Boateng forlod tidligere på sommeren Bayern München kvit og frit, hvilket gjorde ham interessant at hente for mange klubber.

Blandt andet Wolves, erfarer den tyske transferekspert Christian Falk, der har speciale i alt omkring Bayern München.

Han beretter i dag via Twitter, at Wolves i sommer forsøgte at overtale Boateng til at skrive under med klubben, men at stopperen vragede muligheden.

I stedet valgte VM-vinderen at skifte til Ligue 1-aktuelle Lyon.

Ser man på Wolves' trup forstår man godt, hvorfor de havde interesse i en spiller som Boateng, da Ulvene er relativt tyndt besat i det centrale forsvar.

Med franske Boly skadet, har Wolves hidtil hængt på trioen bestående af Kilman, Saiss og Coady, hvilket ikke just er en trio, der synes at matche Wolves' status som klub.

Dog fortjener tre-back-kæden kredit for deres start på sæsonen, hvor man kun har indkasseret tre mål i Premier League-sæsonens indledende fire spillerunder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE