Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2020 13:15
Tysk storhold forventer 330 millioners bud fra Liverpool til januar

Sunday World skriver, at RB Leipzig regner med, at Liverpool vil byde på Dayot Upamecano i det nye år.


Virgil Van Dijks langtidsskade betyder, at man i RB Leipzigs ledelseslokaler nu forventer, at Liverpool byder på Dayot Upamecano til januar.

Det erfarer irske Sunday World via en række kilder.

Den 21-årige franske midterforsvarer virker som et oplagt bud på en erstatning for den skadede hollænder, som han på sigt kan ende med at spille side om side med.

Et bud på omkring £40 millioner skulle angiveligt være svært for Leipzig at sige nej til, hvis man skal tro de tyske kilder, som Sunday World har været i kontakt med.

Den ved vi ikke helt, om vi køber, men det er ikke helt usandsynligt, da Upamecano har en frikøbsklausul på £40 millioner, som træder i kraft efter denne sæson. 

Derfor er The Reds formentligt nødt til at byde højere end de £40 millioner, hvis de ønsker at hente franskmanden en halvsæson før tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED