AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 21:09
Tysk medie: Schalke jagter Everton-angriber

Trods en scoring i sidste spillerunde af den netop afsluttede Premier League-sæson, kan Evertons Cenk Tosun snart være på vej videre.


Schalke 04 endte i 2017/18-sæsonen på andenpladsen i Bundesligaen, men sidenhen er det gået ned af bakke, hvor de i 2018/19-sæsonen endte på en negativt overraskende 14. plads.

En af hovedårsagerne til dette var tyskernes problemer med at finde vej til netmaskerne, hvor den højst scorende angriber endte med at være Breel Embolo, som blot nettede fem gange.

Den tyske avis Sport Bild erfarer nu, at Gelsenkirchen-klubben er interesseret i at hente Evertons Cenk Tosun til Tyskland i et forsøg på at få gang i målscoringen.

Trods en kasse i Premier League-sæsonens sidste spillerunde har det dog heller ikke set imponerende ud for Everton-tyrkeren i forhold til mål.

Den 27-årige angriber, der heller ikke nød meget spilletid, scorede i alt tre gange i den foregående Premier League-sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED