AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2020 21:40
Tysk medie erfarer: Werner foretrækker et skifte til Liverpool

Bild skriver, at RB Leipzig-angriberen vil til Liverpool, når tiden er inde for et skifte væk fra Bundesligaen.


Timo Werner blev i løbet af weekenden rygtet til Liverpool i adskillige engelske medier med tvivlsom troværdighed, men nu ser udsigten til en transfer ud til at tage fart.

Tyske Bild erfarer nemlig, at Timo Werner foretrækker et skifte til Anfield over konkurrenterne fra blandt andre Chelsea.  Spørgsmålet er bare, hvornår den 23-årige angriber ønsker skiftet.

Det skulle angiveligt ikke være nu halvvejs i sæsonen, hvor han er ved at bombe RB Leipzig til klubbens første mesterskab, men Bild skriver, at Liverpool ventes at byde senest til sommer.

Samtidigt bekræfter Bild tidligere historier om, at Werner har en frikøbsklausul i den kontrakt, han underskrev sidste sommer.  Den skulle nu være på €60 millioner, men klausulen skulle angiveligt falde i pris år for år.

Uanset hvad må man gå ud fra, at Liverpool, der ikke har investeret stort på transfers i mere end et år nu, har rigeligt med penge til at aktivere klausulen.

Rapporten fra det tyske medier er sikkert henrivende nyt for de fleste Liverpool-fans, men før I lader begejstringen løbe af med jer,  er det værd at påpege, at The Athletic for få uger siden skrev, at Timo Werner tidligere har afvist The Reds.

Det skyldtes ifølge det velansete medie, at han ikke ville skifte til en klub, hvor han ikke er garanteret en startplads.  Og det er immervæk noget svært at love for Liverpool, medmindre man sælger en af sine tre nuværende startere i offensiven.

Derfor er det måske lige tidligt nok at få armenen op over hovedet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED