AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2019 22:49
Tysk humor: Klopp har intet imod vejret i England

Liverpooltræneren forklarer nu, at hans agent blot forsøgte at være sjov, da han udtalte, at vejret kunne have indflydelse på kontraktforhandlingerne.


Mandag gik historien om, at Liverpools træner, Jürgen Klopp, var så træt af det engelske vejr, at det ligefrem påvirkede hans overvejelser om at skifte klub.

Men det afviser Klopp nu som en dårlig joke. Det skriver Sky Sports.

En tvivlsom vittighed, der blev leveret af Klopps agent, Marc Kosicke, men som mange medier misforstod. Men der er bare tale om den særlige tyske humor, forsikrer Klopp.

- Det er bare tysk humor, men ingen fangede den tydeligvis ... Jeg har det helt fint med vejret, siger Klopp og fortsætter:

- Lad mig skære det ud i pap, vejret har aldrig været en grund for mig til at vælge by ... Og det er da slet ikke grund nok til at forlade landet, slår han fast.

- Der er ingenting i den historie. Han er min agent og min ven, slutter Jürgen Klopp. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED