AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:07:2022 11:32
Tysk avis: Bayern i kontakt med Kane

Den tyske storklub er klar til at hente englænderen.


Vi har tidligere på siden skrevet, at Bayern München havde haft nogle interne samtaler omkring Harry Kane som en mulig afløser for Robert Lewandowski.
 
I dag kan tyske sportsavis Bild melde, at de tyske mestre angiveligt har været i kontakt med englænderens repræsentativer.
 
Efter sigende har dialogen omhandlet et potentielt skifte til Bayern München. 
 
Artiklen fortsætter under videoen.
 

I fredags kunne træner for klubben, Julian Nagelsmann, også bekræfte interessen i spilleren til et presesmøde på klubbens pre-season tour i USA:

 
- Han er meget dyr, det er problemet - men han er en fremragende spiller, en af de to eller tre, der kan spille som angriber, [såvel som] på 10'er positionen. Han er meget stærk, fremragende med hovedet og god med begge fødder. Han kunne score meget i Bundesligaen, jeg kender ikke prisen, men det er virkelig svært for Bayern München. Vi må se, hvad der sker i fremtiden, siger den tyske træner. 
 
28-årige engelske Harry Kane har kontraktudløb i sommeren 2024. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE