Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 18:33
Tysk angriber: Origi stoppede mit skifte til Liverpool

Max Kruse var på vej til liverpool i sommeren 2019, men så begyndte Divock Origi at banke mål ind i Champions League


Før foråret 2019 var der nok ikke mange Liverpool-fans, der ville have haft meget at indvende, hvis reserveangriberen Divock Origi blev solgt. Og det var faktisk også planen, afslører tyske Max Kruse.

Union Berlin-angriberen fortæller nemlig, at The Reds var klar til at købe ham samme sommer, og at belgieren skulle sælges for at skabe plads. Men så udviklede Origi sig pludselig til en decideret kulthelt på Anfield, da han med to scoringer mod FC Barcelona i Champions League-semifinalen og en mod Tottenham i finalen var stærkt medvirkende til, at Liverpool kunne løfte trofæet.

- Selvfølgelig ville jeg have gjort det (skiftet til Liverpool, red.). Det var mere eller mindre på plads. (Liverpool) var faktisk klar til at sælge to angribere. Så scorede en af dem mål i Champions League-semifinalen og -finalen. Så var det slut. Det var selvfølgelig skuffende i det øjeblik, udtaler Kruse ifølge Football365. 

Max Kruse spillede dengang i Werder Bremen og tog i stedet til Fenerbahce i 2019. Han er nu tilbage i Bundesligaen, hvor han med fem mål og seks assists i 10 kampe har stor succes. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED