AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2020 15:52
Tynd trup: Bayern afviste Uniteds forsøg på at leje midtbaneprofil

Tyske Kicker skriver denne onsdag, at Manchester United forsøgte at leje Corentin Tolisso sidste måned.


Manchester United forhørte sig om muligheden for at leje 25-årige Corentin Tolisso i januar, men Bayern München måtte takke nej til The Red Devils.

Det skriver Kicker denne onsdag.

Ole Gunnar Solskjær signede som bekendt Bruno Fernandes permanent og Odion Ighalo på en halvårlig lejeaftale, men der var rygter om, at Manchester United forsøgte at skaffe to midtbanespillere i vintertransfervinduet.

Tolisso kunne være blevet nummer to, var det ikke fordi, at Bayern München selv har en tynd trup i øjeblikket.  Derfor turde den tyske storklub ikke udleje den franske midtbanespiller, som dermed var tvunget til at blive.

Det er uvist, om Tolisso selv ønskede at blive udlejet, men midtbanespilleren har ikke haft en succesfuld sæson hidtil for Bayern. Kun otte kampe har han spillet i Bundesligaen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED