AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:08:2022 21:43
"Tydelige tegn på kriminalitet": Kontraktsag kan få betydning for De Jong

Fire FC Barcelona-spillere kan blive tvunget til at aflevere lønkroner.


I oktober 2020 forlængede Marc-André ter Stegen, Gerard Pique, Clement Lenglet og Frenkie de Jong alle deres kontrakter med FC Barcelona.

Det betyder en øget omkostning på hele 311 millioner euro, som svarer til over to milliarder kroner. Det skriver Alfredo Martinez, som er journalist hos spanske Onda Cero.

Fælles for dem alle er, at de forlængede under den gamle bestyrelse, og det har vakt undren hos den nye bestyrelse. Forlængelserne skete nemlig i en tid med coronavirus, som lagde en stor dæmper på klubbens indtjening.

FC Barcelonas juridiske afdeling har nu gået kontrakterne efter i sømmene, og her er der blevet vist tydelige tegn på kriminalitet, skriver Mundo Deportivo.

Et eksternt anklagenævn anbefaler FC Barcelona at sende sagen til anklagemyndigheden. Skulle det her vurderes, at der er brud på reglerne, vil det betyde, at Frenkie de Jongs kontrakt forlænges med yderligere et år.

Samtidig vil det betyde, at De Jong vil skulle betale de penge tilbage, som han er blevet givet for meget i forhold til hans daværende kontrakt, da den nugældende kontrakt økonomisk er mere favorabel for hollænderen.

FC Barcelona oplyste i sidste måned, at man var nået til enighed med Manchester United om Frenkie de Jong. Siden er der ikke sket det store i den transfersaga.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE