AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2020 15:14
Tur- retur til Premier League: Tidl. Liverpool-profil er blevet tilbudt til Tottenham

Tottenham har fået chancen for at signe Emre Can, skriver London Evening Standard.


Tottenham har allerede tilføjet Gedson Fernandes til midtbanen på en 18 måneder lang lejeaftale, men klubben har nu også fået chancen for at signe Emre Can fra Juventus.

Det skriver London Evening Standard denne fredag eftermiddag.

Den tidligere Liverpool-midtbanespiller har været overflødig for de italienske mestre næsten hele sæsonen, hvilket der for alvor blev sat tyk streg under for flere måneder siden, da Maurizio Sarri ikke valgte at udtage Can til klubbens Champions League-trup.

Juventus har altså ikke brug for Can, men spørgsmålet er, om Tottenham har.  Man har som bekendt allerede signet Gedson Fernandes, og alt tyder på, at José Mourinho lige nu er mest desperat efter at signe en angriber.

Harry Kane er ude til tidligst april, og Mourinho fortalte til fredagens pressemøde, at man ganske rigtigt var på udkig efter en forstærkning til angrebet, hvis chancen bød sig.

Can er en klassespiller, men kategorien "angriber" hører han dog ikke ind under.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED