Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2022 08:33
Tuchel stikker til Premier League: Vi er for trætte til at fejre et mål

Thomas Tuchel mener ikke, at Premier League har fået planlagt kampprogrammet ret godt.


Chelsea kom foran ude mod Brighton, men måtte rejse hjem med et enkelt point i bagagen.

Det var Hakim Ziyech, der sørgede for at føringsmål til The Blues, men det var ikke det store smil eller jubel, der kom frem hos marokkaneren.

Ifølge Thomas Tuchel skyldes det, at holdet er trætte.

- Vi så trætte ud. Vi vidste, de ville være godt forberedte. Vi gjorde alt, hvad vi kunne, men man kan se, at vi er trætte psykisk og fysisk, siger Antonio Conte til BBC.

- Vi har brug for hviledage. Vi har to dage fri og to dage til at forberede kampen mod Tottenham. Vi har brug for flere dage. 

- Selv ved reaktionen, da Ziyech scorede, kan man se, at vi er trætte. Vi er lettede over at score, men det er ikke den store jubel. Sådan læser jeg mit hold lige nu, lyder det fra Chelsea-manageren.

Med det ene point er Chelsea fortsat på tredjepladsen med 44 point og har nu 12 point op til Manchester City, der har spillet en kamp mindre.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE