Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 16:59
Tuchel slår fast: Exit-truet forsvarer har ikke mange grunde til at forlade os

Thomas Tuchel ser ikke mange grunde til, at Chelseas kontraktudløbende forsvarsspiller, Antonio Rüdiger, skulle forlade klubben.


Chelseas tyske stopper Antonio Rüdiger har kontraktudløb til næste sommer, men hans manager og landsmand, Thomas Tuchel, ser ingen grund til, at den tidligere Roma-spiller ikke skulle blive på Stamford Bridge.

Det fortæller tyskeren på fredagens pressemøde forud for lørdagens London-derby mod Tottenham. 

- Jeg håber, at vi finder en løsning, men det er ikke kun mellem træneren og spilleren. Det er lige så meget et anliggende mellem klubben og spillerens agent, indledte Tuchel ifølge Sky Sports. 

- Han har spillet fremragende i en længere periode, hvor han har været uhyre stabil på et rigtig højt niveau. Jeg føler, at han er meget rolig og fokuseret, og kontraktsituationen er selvfølgelig ikke nogen distrahering for ham.

- Han mærker støtten fra fansene. Han spiller i den stærkeste liga i Europa og i en storklub, så der er ikke mange grunde til at skifte. Han er i gode hænder her, og jeg er personligt afslappet omkring situationen, fastslog den tyske træner.

Ifølge den den tyske transferekspert, Christian Falk, har Rüdiger informeret Chelsea om, at han kræver det dobbelte i løn, hvis han skal blive i klubben.

28-årige Rüdiger tjener i øjeblikket 100.000 pund om ugen, men han forlanger altså at lande en løncheck på 200.000 pund ugentligt, hvis han skal skal underskrive en ny aftale.

Rüdiger skiftede i 2017 fra AS Roma til Chelsea for 30 millioner pund og har siden spillet 155 kampe for London-klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE