Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 15:30
Tuchel sender signal til Abraham: Find dig i det eller smut

Thomas Tuchel mener, at Tammy Abraham bliver nødt til at acceptere sin udeladelse fra kamptruppen mod Manchester United og knokle på i stedet.


Mod Atletico Madrid var Tammy Abraham bænket, og til søndagens storkamp mod Manchester United var den 23-årige angriber slet ikke udtaget til kamptruppen.

Efterfølgende forklarede Tuchel, at udeladelsen var af taktiske årsager, men han signalerede også, at klubbens eget akademiprodukt må indfinde sig med situationen, hvis han vil spille for Chelsea.

- Dette er det, du skriver under på, når du er en spiller for Chelsea eller en træner for Chelsea. Disse øjeblikke dukker op, og der er ingen anden rigtig respons end at acceptere det og være villig til at kæmpe om sin plads fra første dag i den nye uge. Det er jeg sikker på, Abraham vil gøre, sagde Tuchel ifølge TeamTalk efter kampen.

Sidste måned skrev The Athletic dog, at Abraham nu har sin tvivl om, hvorvidt han ønsker at forlænge sin kontrakt med barndomsklubben. Under Tuchel har spilletiden været begrænset, og med rygter om den mulige ankomst af Erling Håland til sommer er incitamentet ikke just blevet større.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED