Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 17:16
Tuchel om kort kontrakt: Hvis de ikke kan lide mig, vil de fyre mig alligevel

Thomas Tuchel var skeptisk over en kort kontrakt med Chelsea, men han gik alligevel med på den.


Det var kun en 18 måneder lang kontrakt, som Thomas Tuchel underskrev, da han i januar blev ansat som Chelsea-manager efter fyringen af Frank Lampard, og det havde tyskeren da også sine betænkeligheder over for.

Alligevel besluttede han sig for at skriver under på aftalen, da han først begyndte at reflektere over tingene.

- Jeg kunne ikke lide det i starten, men efter bare nogle minutter indså jeg, at hvad ændrer det egentlig? Hvis de ikke kan lide mig, vil de fyre mig alligevel, selvom jeg har en femårig kontrakt, siger Tuchel til BT Sport.

Indtil videre er der dog ikke meget, der tyder på, at Chelsea-bestyrelsen ikke kan lide, hvad de ser fra den tidligere PSG- og Dortmund-træner.

I sine første syv kampe som Chelsea-manager er Tuchel ubesejret i form af fem sejre og to uafgjorte kampe. Derudover har The Blues blot indkasseret to mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED