Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2022 15:30
Tuchel hylder stjerne: "Han er vores Salah og van Dijk"

Thomas Tuchel er ude med store roser til Chelsea-stjerne.


Thomas Tuchel er fint tilfreds med tredjepladsen i denne sæson, når han ser tilbage på det.

Her pointerer han bl.a. N'Golo Kanté, som har været ude med flere forskellige skader, og ifølge Thomas Tuchel er midtbanespilleren en yderst vigtig spiller for holdet. 

- Jeg mener, han er vores nøgle, nøgle, nøglespiller, men en nøglespiller skal være på banen. Han har kun spillet 40 procent af kampene, så det er måske et mirakel, at vi er endt på tredjepladsen, siger Thomas Tuchel ifølge GOAL.

- Han er vores Salah. Han er vores van Dijk. Han er vores De Bruyne. Sådan er en spiller er han. Han er den spiller, der gør forskellen, og har man ham kun 40 procent, så er det et kæmpe problem. 

- Det sætter alt i perspektiv, da jeg så Liverpool uden van Dijk sidste sæson, og de var i store problemer. Man kan se forskellen. N'Golo er vores nøglespiller, og vi har brug for ham på banen, lyder det fra Chelsea-manageren.

Er du klar til sidste spillerunde? Her kan du se, hvorfor det står til at blive den vildeste sæsonafslutning nogensinde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE