Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2021 09:26
Tuchel: Han har mistet lidt af selvtilliden

Thomas Tuchel kommenterer på Chelseas nederlag mod West Ham, hvor afgørende fejl var skyld i tab af vigtige point i topstriden.


Han lavede to fejl mod West Ham - begik et straffespark og så meget uheldig ud på et skud, der mindede om et indlæg. 

Thomas Tuchel er dog rolig, men ærlig: Edourad Mendy, den roste Chelsea-målmand, er midt i en hård periode. Det udtalte han på pressemødet efter kampen på London Stadium:

- Edu (Mendy, red.) går igennem en hård periode, og jeg ved ikke helt præcist hvorfor, men det ser ud til, at han har mistet lidt af selvtilliden, siger den tyske træner og fortsætter: 

- Hans beslutninger var ikke på højeste niveau i dag, især ved det første (Af West Hams, red.) mål. Men vi satte ham også i en akavavet situation - han kunne have reddet situationen, men gjorde det ikke. 

Tuchel vil dog ikke pege fingre ad nogen ovenpå vigtige pointtab mod West Ham, men også Manchester United.

- Vi er langt fra at pege fingre ad nogen, men vi må indrømme, at vi laver for mange afgørende fejl. Både mod Manchester United og mod West Ham. 

Chelsea har været inde i et mindre formdyk rent spillemæssigt. Mod Manchester United spillede de godt, men måtte alligevel dele pointene med De Røde Djævle. Mod Watford så det ligeså skidt ud rent spillemæssigt. 

I går endte det også i skuffelse for The Blues, da West Ham til sidst snuppede sejren. 

Mendy kan søge oprejsning på onsdag, når Chelsea spiller ude mod Zenit. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE