Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2021 08:57
Tuchel forsvarer Auba og sender stikpille til Arsenal: Han kan ikke gøre det alene

Thomas Tuchel mener ikke, at sin tidligere spiller kan gøre det hele selv i Arsenal for at vinde kampe og trofæer.


Thomas Tuchel hævder, at Pierre-Emerick Aubameyang er nødt til at være i en langt stærkere trup for at vinde de trofæer, hans talent rækker til. 

Forud for Chelseas opgør mod Arsenal onsdag har tyskeren fortalt om sin beundring af angriberen, som har fælles fortid i Dortmund. 

Derudover var Tuchel ikke bleg for at sige sin mening, da manageren blev spurgt ind til, hvorvidt han havde forventet, at angriberen ville vinde mere udover den ene FA Cup-titel. 

- Ja, fordi han er en vinder. Vi kan pokalturneringen sammen i Dortmund, men jeg havde aldrig fornemmelsen af, at han manglede noget i hans mentalitet, når det gjaldt om at vinde, siger tyskeren ifølge Evening Standard.

- Men det er klart. Han kan ikke gøre det alene. Han har også brug for at være i en stærkere trup for konkurrere på det højeste niveau. 

- Jeg kan fortælle dig, at mine oplevelser med Auba i to år var, at du kunne skubbe han til det yderste, altid sulten, klar på en udfordring, aldrig doven eller tilfreds hvad angår mål, fortæller han. 

Tuchel fortalte blandt andet også, at han ofte gav forkerte tidspunkter til angriberen om taktikmøder, så Tuchel var sikker på, at han kom. 

Chelsea kan med en sejr onsdag være så godt som sikre på at være sikre på top fire.

Arsenal har blot tre point op til Tottenham på syvendepladsen, der giver adgang til Europa Conference League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED