Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 15:42
Tuchel forsøger sig igen: Juve-stjerne kan indgå i byttehandel til sommer

Thomas Tuchel har forelsket sig i Alex Sandro - to spillere risikerer at ryge den anden vej.


Alex Sandro kædes i denne måned sammen med et skifte til Chelsea af flere italienske medier. 

The Blues’ interesse for den 30-årige Juventus-back skyldes især, at Thomas Tuchel er kommet til roret hos klubben fra Stamford Bridge.

Det skriver den italienske avis, Il Bianconero, der tilføjer, at Chelsea-manageren også - forgæves - forsøgt at hente brasilianeren i løbet af hans tid som chef hos Paris Saint-Germain.

Sancho har spillet 23 ligakampe for Juventus i denne sæson, og selvom hans navn regelmæssigt figurerer i startopstillingen hos Torino-klubben, så ønsker den sig af med ham til sommer.

Backens løn er nemlig en tung byrde for den italienske klub, der hver sæson skal af med seks millioner euro. 

Avisen hævder endvidere, at en byttehandel kan komme på tale. Således kan enten Emerson Palmeiri eller Jorginho ryge den anden vej.

Emerson har haft problemer med at spille sig på holdet, og derfor virker det mest sandsynligt, såfremt det er ham, der må bide i det sure æble.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED