AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:07:2022 09:59
Tuchel efter 4-0-nederlag til Arsenal: "Der er mange spillere, der vil forlade os"

Den tyske manager ved ikke om Chelsea bliver klar til starten af Premier League om to uger.


Chelsea led i natten til søndag et smertetfuldt 4-0-nederlag til Arsenal i Florida Cup.

På trods af, at det er en træningskamp, så er Chelsea-manager, Thomas Tuchel, bekymret:

- Jeg synes, at vi fortjente at tabe - hvilket er fair nok - fordi vi simpelthen ikke var gode nok. Vi var absolut ikke konkurrencedygtige. Det mest bekymrende var viljen, mentaliteten og fysikken, for der var Arsenal bedre end os på alle måder, siger Tuchel på et pressemøde efter kampen i USA.

Han blev efterfølgende spurgt af en journalist, om han var klar til Premier League-start om to uger, hvor til han svarede:

- Jeg kan ikke garantere det (klar til sæsonstart,red.) Der var et niveau af mentalt engagement, som vi manglede, fordi vi har mange spillere, der overvejer at forlade klubben og ser på deres muligheder.

Artiklen fortsætter under videoen.

Thomas Tuchel fortsatte sin bekymring:

Vi blev fuldstændig slået af et hold, der ikke spiller Champions League i næste sæson, som er bag os. De virker i øjeblikket langt foran os, slutter tyskeren. 

Gabriel Jesus og Martin Ødegaard nettede til en 2-0-føring i pausen, mens Bukayo Saka og Sambi Lokonga kunne cementere sejren i anden halvleg. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE