Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 20:39
Tuchel benægter Abraham-udfrysning: United-udeladelse var taktisk

Chelsea-træner Thomas Tuchel valgte af udelade Tammy Abraham fra truppen mod Manchester United, hvilket ifølge tyskeren var af taktiske årsager.


Få forventede, at Tammy Abraham ville have en rolle på Stamford Bridge, efter The Blues sidste sommer gik transferamok med køb af flere offensiv-profiler.

Den engelske angriber har dog formået at holde målformen ved lige, hvilket har resulteret i en del spilletid, men det kan vel være fortid, efter tyske Thomas Tuchel har taget over ved roret på Stamford Bridge.

Abraham blev bænket i midtugens Champions League-sejr over Atletico Madrid, mens han slet ikke var udtaget til dagens opgør mod Manchester United.

Dette var vel og mærke uden at være skadet, hvilket kunne tyde på, at Tuchel er på vej til at fryse Abraham ud af truppen i Chelsea, som han ikke virker til at have den store fidus til.

Uanset hvad afslørede situationen en bemærkelsesværdig mistro mellem Tuchel og Abraham.

Selv udtalte Tuchel følgende, da han blev interviewet efter kampen.

- Jeg er nødt til at træffe nogle svære beslutninger, og i dag har jeg af taktiske årsager valgt at inkludere andre spillere.

I og med at Chelsea i stedet havde to venstre backs siddende på bænken, kunne der måske sættes spørgsmålstegn til, om det ikke havde mere rationelt med en tilføjelse af 23-årige Abraham.

Med Werner og Giroud i truppen giver det dog god mening, at Tuchel har svært ved at tilfredsstille alle tre spillere, hvorfor der i skrivende stund spekuleres i Abrahams fremtid på Stamford Bridge.

Abraham har siden 2019 været en del af Chelseas førsteholdstrup, som han har nettet 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED